Tuuhosen valokuituhanke yhteistyössä Ely-keskuspäivitetty 9.7.2019


Valokuituhankkeen alkaminen varmistui Tuuhosella. Rakentaminen tullaan tekemään kahdessa vaiheessa. Olemme saaneet valokuituhankkeen kartat. Niihin voi tulla vielä muutoksia.

Koko hankkeen reittikartta»
Kesän 2018 urakan reittikartta»
Yhteiskartta»
 

Tietoa valokuituhankkeesta»

Kaikille kiinteistön omistajille on lähetetty infokirje » . Tältä sivulta voit seurata hankkeen edistymistä ja löydät lisätietoa valokuidusta ja palveluista.

Vaikka valokuidun rakentaminen on alkanut, jälkiliittyminen lähelle verkkoa on mahdollista niin kauan kuin rakentaminen alueellasi jatkuu. Jälkiliittymän hinta on 2700 euroa.

Jokainen liittyjä on kylällemme tärkeä, sillä tämä hanke on koko kylän yhteinen ponnistus ja toteutuessaan rikastuttaa kyläläisten ja kesäasukkaiden elämää monin eri tavoin ja hyvin pitkäksi aikaa. Lähdethän mukaan ja houkuttele myös naapurisikin. Jälkiliittymän hinnasta ei ole tietoa verkon valmistuttua. Jos olet kiinnostunut liittymisestä valokuituverkkoon, otatko yhteyttä

Lasse Aholaan
puh. 044-3726441
Oulonjärventie 312
42840 KOLKKI
tuuhosenkuitu@gmail.com

Tarvitsetko apua rahoitusjärjestelyissä?

Paikallinen Ruoveden Osuuspankki haluaa auttaa valokuituhankkeen toteutumista ja on valmis tarjoamaan yksilöllisiä ja joustavia rahoitusratkaisuja liittyjille. Liittymän hankkiminen on nyt siis mahdollista kaikille.

Lisätietoja valokuidusta
Laajakaista kotiovella»
Maaseudun yritykset»
Mikä on laajakaista-TV»

Kauppalehti, näin hankit nopean yhteyden
Kauppalehti, kelvoton netti voi kaataa asuntokaupat

                Etusivulle»